Pandemia a determinat cresterea numarului de comenzi de pizza

Pandemia si comenzile online

Un studiu recent asupra comportamentului consumatorilor romani in perioada ianuarie 2019 si decembrie 2020 confirma un lucru pe care il intuiam: au crescut comenzile pentru mancare online, pizza, dar si burgeri. Pentru ca restaurantele au fost inchise sau au functionat cu program limitat, pentru ca oamenii au fost nevoiti sa stea mai mult in casa, era oarecum de asteptat ca numarul comenzilor pentru mancare online si in special pentru pizza sa creasca.

Pizza Verdure

Pizza online – cresteri de 33% in 2020, fata de 2019

Pizza este mancarea numarul 1 de confort a romanilor – nu te murdaresti prea tare cand o mananci, nu prea faci mizerie in casa (chiuveta ramane curata), e delicioasa atat in zilele reci, cat si in zilele calde si nici nu ai nevoie de tacamuri ca sa o devorezi. Pur si simplu, este masa perfecta de mancat oriunde si oricand, inclusiv in perioadele atat de incerte cum a fost cea cu pandemia.

Cresterea cererilor pentru livrare pizza acasa ori la birou nu s-a simtit doar in Romania. Trendul a fost unul ascendent in acest domeniu, peste tot in lume pe parcursul anului trecut, cand omenirea a fost incercata de pandemia COVID-19.

2020 a fost un an al schimbarilor din multe puncte de vedere. Ne-am confruntat cu stare de urgenta, izolare acasa si carantinarea unor zone mari. Acest lucru a dus la o multime de restrictii, care au modificat atitudinea noastra in ceea ce priveste sportul si gatitul.

Conform studiului amintit, in 2020 pizza s-a aflat in topul celor mai comandate mancaruri la domiciliu. Fata de 2019, in 2020, numarul cautarilor online pentru pizza delivery si livrare pizza a crescut cu 33%, un procent semnificativ.

Pizza Salsiccia

Burgerii – pe locul 2 in preferintele romanilor in 2020

Daca pizza a fost cea mai comandata mancare de catre romani in perioada pandemiei 2021, pe locul doi s-au aflat burgerii. Si acestia au fost la mare cautare anul trecut, multi romani preferand sa comande mancare acasa, in orice zi a saptamanii, nu doar in weekend.

Desi s-au inregistrat unele cresteri si in ceea ce priveste mancarea gatita, se pare ca nimic nu a putut concura cu gustul irezistibil al pizzei. Intelegem pe deplin aceasta afinitate a romanilor. Si noi am avut numeroase promotii pentru livrare pizza Cluj in 2020 si ne bucuram ca am putut ramane in continuare alaturi de clujeni  in aceasta perioada dificila pentru toata lumea, fiind in prima linie, livrand mancare proaspata, de calitate, in fiecare zi. Pandemia si comenzile online de mancare au fost la mare cautare pe Google.

Lasă un comentariu

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now ButtonSuna Acum