Welcome to

Pizza Cluj – pentru o seara perfecta

Pizza Cluj este  unul dintre cele mai comandate produse din cadrul firmei noastre de livrari la domiciliu Cluj. Suntem intre restaurantele de top din Cluj – Napoca, asta in ciuda faptului ca activam doar pe segmentul online si ne axam exclusiv pe delivery.

Comanda pizza Cluj , pandemia si comenzile online , Cum sa mananci pizza exact ca un italian

De ce pizza Cluj?

Am ales sa coacem pizza din pura pasiune. Istoria pizzei este una indelungata si foarte interesanta. Acest fel de mancare, pe care majoritatea dintre noi il adora, isi are originile in Italia. Mai exact in regiunea Napoli. La inceput pizza, era cunoscuta ca si o paine plata peste care se adauga sos de rosii si branza, apoi se punea in cuptor. Traditia s-a pastrat, iar in prezent avem pizza Margherita. Aceasta contine: aluat, sos de rosii, mozarella si busuioc proaspat. Pizza moderna, pe care o stim si noi in prezent, a inceput sa prinda contur undeva prin secolul 16. De atunci oamenii au inceput sa adauge diferite topping-uri.

 

Incetul cu incetul pizza a devenit unul dintre cele mai consumate preparate in toata lumea. Inventivitatea oamenilor nu are limite in ceea ce priveste pizza. De-a lungul timpului, painea plata, s-a transformat in aluat, si a inceput creativitatea oamenilor. Pizza a inceput sa capete diverse forme: ovala, rotunda, dreptunghiulara sau chiar patrata. Indiferent de forma pe care o are, gustul este la fel de bun. Nu s-a schimbat doar forma, ci si ingredientele. Astfel, in prezent putem sa alegem un sortiment de pizze extrem de vast. Practic putem face pizza cu orice dorim si oricum ne place. Doar la noi puteti alege o pizza Cluj gustoasa, dintr-un sortiment de peste 25 de pizze. Toate au ingrediente proaspete, atent selectionate. Majoritatea produselor care le punem pe pizza, sunt aduse chiar din Italia. Deci, se poate spune ca inca pastram delicioasa reteta traditionala.

De acum, nu mai este nevoie sa va deplasati pana la restaurant, sau sa va chinuiti sa rezervati o masa. Noi va aducem pizza Cluj direct la usa dumneavostra, in mai putin de 1 ora.

Contact

Copyright © 2021 Black Box | Powered by Black Box

Call Now ButtonSuna Acum
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop