Pizza la birou…sau acasă

A devenit o practică obișnuită să comandăm mâncare la birou sau acasă atunci când sărbătorim cu un grup de persoane.
Pizza este alegerea ideală în această situație, fiind un fel de mâncare la care toți cei prezenți se pot pune de acord. Există atât de multe topping-uri, încât este imposibil să nu fie pe placul tuturor. În plus, e mai ușor și mai confortabil să comanzi pizza decât să pregatesti mâncare pentru mai mulți invitați acasă ori să aduci mâncare gătită sau platouri la o petrecere în birou.
Dacă urmează un eveniment ori o petrecere și vrei să te asiguri că meniul este pe placul tuturor fără prea mare efort, alege cu încredere pizza. Poate este ziua ta de naștere și vrei să sărbătorești cu prietenii acasă, după muncă sau în weekend. De asemenea, dacă vrei să îți recompensezi echipa pentru ca a rămas peste program ca să termine un proiect, pentru un succes important realizat împreună sau pentru atingerea unor performanțe noi, pizza poate fi o alegere grozavă indiferent de motiv.
Iată câțiva pași pentru a te asigura că nu dai greș cu mâncarea comandată:

Alege o pizza care îți place (și) ție

În primul rând, alege un restaurant care oferă preparate apetisante, care are un meniu divers și care poate livra mâncarea la timp pentru evenimentul tău, în locația în care ai nevoie.
Poți conta pe noi pentru astfel de petreceri la birou sau acasă, indiferent de ziua din săptămână. Pregătim pizza cu migală, după rețete testate și ne asigurăm că toate ingredientele sunt proaspete atunci când gătim.
Dacă nu ai mai comandat pizza de la noi până acum, acum e momentul să guști din preparatele noastre. Suntem receptivi la sugestii și deschși să colaborăm pentru a-ți satisface cerințele. Dacă ești deja clientul nostru, nu îți rămâne decât să ne comunici ziua, locul și detaliile comenzii pentru evenimentul la care dorești să venim.

Estimează numărul de persoane prezente la masă

Estimează numărul celor care vor participa la evenimentul organizat de tine ca să știi câte pizza ar trebui sa comanzi.
Cel mai simplu este să comanzi o pizza pentru fiecare persoană, iar dacă vrei să fii cu adevărat pe placul tuturor, poți să rogi să aleagă sortimentul preferat de pizza.
Unii preferă pizza cu multă carne, cum e Canibale, sau cu multă brânză, cum e Quattro Formaggi. O petrecere la care se servește pizza preferată a fiecărui invitat este cu siguranță o petrecere reușită.
Pentru petrecerile ținute în confortul casei, poți comanda 1-2 pizza în plus. E posibil ca unii invitați să simtă nevoia de supliment, așa ca te poți asigura că toată lumea va fi fericită comandând și pizza “de rezervă”. La birou poți amenaja o zonă cu pizza de unde colegii să se servească cu orice sortiment doresc.

Planifică din timp

Dacă planifici din timp un eveniment la care ai nevoie de pizza (sau alte preparate din meniul nostru) acasă ori la birou, contactează-ne pentru a discuta detaliile – nu vom lăsa nimic la voia întâmplării.