Unde poti sa comanzi pizza in Cluj?

Unde poti sa comanzi pizza in Cluj?

Oriunde. Serios, oriunde te-ai afla, daca ne suni pentru o comanda de pizza, ajungem la tine numaidecat. Cu toate acestea, din ce am observat noi, cele mai multe comenzi de pizza sunt in urmatoarele cazuri si locatii.

– Comanda pizza acasa la tine

Iata cel mai popular scenariu si este de inteles. Cand nu ai chef sa gatesti, nu te multumeste ceea ce ai in frigider, nu vrei sa iesi din casa pentru ca ai mult de lucru sau pentru ca nu vrei sa dai nas in nas cu aglomeratia din trafic sau din supermarket, pui frumos mana pe telefon si comanzi pizza la Black Box. Stii ca noi avem pizza delicioasa si poti sa alegi din zeci de sortimente (apropo, ai gustat noua pizza taraneasca, cu de toate). E imposibil sa te plictisesti de pizza. Toata lumea iubeste pizza, asa ca – Azi de ce fel de pizza iti este cel mai pofta?

Doar suna-ne si venim sa ti-o aducem. Nu trebuie sa iesi din pijamale, sa dai ochii cu vecinii si nici sa te urci in masina sau autobuz. Venim pana la tine la usa. E chiar atat de simplu.

– Comanda pizza la birou

Noi incepem sa livram pizza dupa amiaza si putem spune ca exista foarte multi clujeni care stau pana tarziu la munca in unele seri ca sa termine anumite proiecte sau sa participe impreuna la diverse sedinte care nu suporta amanare. Cand nu poti sa pleci de la birou ca sa-ti cumperi ceva de mancare, cel mai simplu este sa comanzi pizza direct la birou.

Suna la black-box si vom ajunge la adresa unde lucrezi tu in cel mai scurt timp. Astfel, nu trebuie sa faci pauza in ceea ce lucrezi, ci poti sa-ti continui linistit proiectul.

– Comanda pizza la intalniri cu prietenii

Nu e de ras, dar cand ai vorbit cu gasca de prieteni ca in seara asta sa va vedeti la X sau Y nu te astepti ca el sau ea sa te intampine neaparat cu masa pusa. Fie ca vin ei la tine sau ca te duci tu la ei, este cea mai buna idee sa comandati pizza si sa va vedeti in continuare de jocuri, discutii, distractii asa cum stii voi sa le crosetati.

– Comanda pizza pentru o petrecere

Daca ai o petrecere mica si vrei sa nu te chinui deloc cu organizarea, iti spunem drept ca scapi cel mai comod si ieftin daca o sa comanzi pizza. Toti cei prezenti vor manca pizza. Nu trebuie sa mergi prin magazine, sa vii cu sacosele pline de alimente, sa te epuizezi in bucatarie cu diverse preparate si apoi sa stai lesinat pe canapea la petrecere. Comanda pizza pentru toata lumea si te asiguram ca petrecerea va fi exceptionala. Toata lumea va aprecia gustul suprem al  unei pizza. Pentru cele mai bune rezultate, comanda pizza din diverse sortimente sau intreaba-ti invitatii ce toppinguri sau umpluturi prefera.

Unde poti sa comanzi pizza in Cluj? Oriunde. Indiferent de locul unde vrei sa ajungem cu pizza la tine, in Cluj, suna-ne si vom fi acolo.

Lasă un comentariu

Call Now ButtonSuna Acum
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop